Dierenspeciaalzaak Animals First

Onze dierenspeciaalzaak is gevestigd in Wassenaar en heeft de meeste benodigdheden om alle basis behoeften van uw geliefde huisdier te voorzien. Wij verkopen GEEN dieren.

Dierenspeciaalzaak Animals First
Stadhoudersplein 23
2241 EA Wassenaar
Telefoon: 070-3260663
E-mail: info@animalsfirst.nl

Veel gestelde Vragen

Lees gerust onze FAQ hier staan veelgestelde vragen beantwoord

Wat zijn de kosten van verzending?

De kosten voor verzending in Wassenaar, Voorschoten en Den Haag zijn gratis. Verzending naar andere gemeentes in Nederland zijn €4,99 maar bij besteding boven de €29 euro vervallen deze kosten. Bestelt u alleen een adrespenning? Deze worden altijd gratis verzonden!

Welke betaalmogelijkheden zijn er in de webshop?

Momenteel kunt u gebruik maken van IDEAL dit is een van meest populaire betaalmethodes. Daarnaast kunt u ook betalen via PayPal.

Hoelang duurt een levering?

Bestellingen die wij binnen krijgen proberen wij altijd dezelfde dag te versturen. Wij versturen uw pakket met PostNL, u kan uw bestelling dus altijd binnen 1-3 werkdagen verwachten. Wanneer dit niet lukt nemen wij altijd telefonisch contact met u op.

Is het veilig om een bestelling online te plaatsen en zijn mijn gegevens beschermd?

Onze webshop is beveiligd met een SSL certificaat dit kunt u herkenning aan de groene sleutel boven in de adresbalk. Deze certificering zorgt voor de beschermde omgeving tijdens uw betaling maar ook bij het standaard “browsen” in onze webshop

Wat gebeurt er na het plaatsen van een bestelling?

U krijgt direct een bevestiging van uw betaling en bestelling. Wij verzamelen de bestelde goederen en verpakken dit zorgvuldig. Wanneer uw pakket klaar staat voor verzending krijgt u nog een bericht dat wij deze overgedragen hebben aan PostNL met eventuele Track & Trace code.

Ontvang ik een factuur van mijn bestelling?

U ontvangt per mail en met uw bestelling een gespecificeerde factuur.

Stuur ons een E-mail