Flip book element

Dogsee Chew Small Bars 100 Gram

 9.95

Dogsee Chew Small Bars zijn een van de beste langdurige tandheelkundige kauwsnacks die uw honden voor langere tijd kunnen kauwen en blijven werken. Deze 100% natuurlijke tandbaren zijn ook nuttig bij het bestrijden van tandplak en tandsteen in de tanden van uw hond en om hun adem fris te houden. Rijk aan calcium en smaak, dit zijn ideale tandheelkundige kauwsnacks voor kleine honden.

Categorieën: ,
Meer informatie

Dogsee Chew Puffy Bars 70 Gram

 7.95

Dogsee Chew Puffy Bars zijn zachte en knapperige tandheelkundige traktaties die ideaal zijn voor oudere honden. Met een van nature ongelijke vorm, houden de zachte hondenhonden van Dogsee Chew de tanden van je hond schoon en helpt de rijke smaak om de adem fris te houden. Ze zijn licht verteerbaar en een van de beste hondentanden die traktaties behandelen. Deze 100% natuurlijke lekkernijen bevatten veel calcium en eiwitten en smaken heerlijk.

Categorieën: ,
Meer informatie

Dogsee Chew Puffy Strips 70 Gram

 7.95

Dogsee Chew Puffie Strips zijn 100% natuurlijke, knapperige hondentrainingtraktaties. Deze lekkernijen zijn ideaal voor training, omdat ze rijk zijn aan eiwitten en weinig vet bevatten en dus uw hond helpen tijdens het trainen tijdens het trainen. Je honden zullen dol zijn op de kaasachtige smaak van de Puffie Strips.

Categorieën: ,
Meer informatie

Dogsee Chew Puffies 70 Gram

 7.95

Dogsee Chew Puffies zijn 100% natuurlijke, knapperige hondentrainingtraktaties. Deze lekkernijen zijn ideaal voor training, omdat ze rijk zijn aan eiwitten en weinig vet bevatten en dus uw hond helpen tijdens het trainen tijdens het trainen. Je honden zullen dol zijn op de kaasachtige smaak van de Puffies.

Categorieën: ,
Meer informatie

Dogsee Chew Large Bars 130 Gram

 12.95

Dogsee Chew Large Bars zijn de ideale tandhygiëne voor honden die 100% natuurlijk en duurzaam zijn en helpen uw hond bij het bestrijden van tandplak en tandsteen. De Rijke kaassmaak helpt ook om de adem van je hond fris te houden. Deze eiwit-, calcium- en smaakelijke, duurzame hondenkluiven zijn ideaal voor grote honden.

Categorieën: ,
Meer informatie

Dogsee Chew Medium Bars 140 Gram

 12.95

Dogsee Chew Medium Bars zijn duurzame, natuurlijke hondenkluiven die uw hond bezig kunnen houden door ze langer te laten kauwen. Ze helpen de adem van uw hond op te frissen en voorkomen plak- en tandsteenafzettingen in hun tanden, waardoor ze een van de beste tandheelkundige kauwsnacks voor honden zijn. Deze kauwsoorten zijn rijk aan calcium en smaak en ideaal voor middelgrote honden.

Categorieën: ,
Meer informatie

Bolfo Gold Kat 40 – Tot 4kg – Anti Vlooienmiddel

 11.95 18.95

Bolfo Gold® 40 heeft een snelle werking tegen vlooien en vlooienlarven. Veel vlooien worden al gedood voordat ze bijten en bloed zuigen. De toediening is gemakkelijk: u druppelt de inhoud van de pipet tussen de haren van uw kat op de intacte huid.

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , , , ,
Meer informatie

ESVE Drops Yoghurt 75 Gram

 1.95

ESVE Drops Yoghurt zijn een heerlijk (onweerstaanbaar) tussendoortje. ESVE drops, van gedroogde groente en heerlijke yoghurt, natuurlijke melkproteïnen, waardevolle lecithine en zonder kunstmatige kleurstoffen. Lecithine is een NATUURLIJKE bron van vele voedingsfactoren. Aanvullend voer voor knaagdieren.

Categorieën: ,
Meer informatie

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.